Cindy
Naam: Cindy

Leeftijd: 39
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid! Muziek en weekendjes weg!
Over mij: Sociale lieve dame die op zoek is naar een leuke gezellige en gevoelige man. Ik ben echt een mensenmens, vrolijk en wil jou ontmoeten om iets moois mee op te bouwen, spreek ik je snel op boxnummer 24?

Aisha
Naam: Aisha

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezellig samen eten en goede gesprekken voeren!
Over mij: Ik ben een spontane meid die houdt van het leven! Het enige wat nog ontbreekt is die ene man, die samen met mij alles wil beleven, en alles uit het leven wil halen wat er in zit! Heb jij net als ik veel liefde te geven? Bel me op box 01!

Linda
Naam: Linda

Leeftijd: 38
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Slank
Interesses: Muziek, dansen, paardrijden, natuur, koken, samen zijn!
Over mij: Ik ben een lieve, spontane, gezellige en betrouwbare vrouw! Ik zoek dat ook in een man. En je weet wat ze zeggen, de liefde van de man gaat ook door de maag; en ik ben gek op koken! Ik wacht op jou, bel me! Liefs, Linda.

Djalisa
Naam: Djalisa

Leeftijd: 33
Woonplaats: Limburg
Postuur: normaal
Interesse: Gezelligheid, shoppen, reizen.
Over mij: Lieve jongedame komt graag in contact met een gezellige lieve man! Ik ben een typje die houdt van verrassingen! Samen genieten van gezelligheid, fijne gesprekken, lekker eten! Ik werk in de zorg en daarom ben ik vooral na 23:00 aanwezig. Dan hoop ik jou te spreken! Xxx

Wendy
Naam: Wendy

Leeftijd: 41
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Normaal
Interesses: Gezelligheid!
Over mij: Ik ben Wendy, een lieve gezellige jongedame! Ik ben dol op goede gesprekken voeren, ga graag buiten wandelen maar vind het ook heel fijn om gewoon thuis te zijn! Ben jij de man die ik zoek, mijn maatje voor het leven? Bel me op box 06 om dat samen te gaan ontdekken!

Lotte
Naam: Lotte

Leeftijd: 49
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Heerlijk voor ons samen koken!
Over mij: Ik ben een lieve rustige vrouw die zich graag laat verrassen. Ik val op mannen die down to earth zijn en kalm, want dat ben ik zelf ook. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ben jij de man die zichzelf wil zijn bij mij?

Kylie
Naam: Kylie

Leeftijd: 25
Woonplaats: Den Haag
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Shoppen, reizen, gezelligheid, filmpje/serie kijken, koken en bakken.
Over mij: Gemixt bloedje komt graag in contact met een echte heer, die weet hoe hij met een vrouw moet omgaan. Ik ben romantisch, zorgzaam, hou van verrassingen, diepgaande gesprekken en kan een goed luisterend oor aanbieden!
 

Madelon
Naam: Madelon

Leeftijd: 31
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: De liefde!
Over mij: Ik ben een spontane meid, die houdt van vrolijkheid! Ik ben heel zorgzaam en lief. Ik ben nagelstyliste, en kom via mijn werk dus geen mannen tegen, dus daarom dat ik via deze weg gewoon een hele lieve man zoek! Bel je me op box 30? Liefs!