Aisha
Naam: Aisha

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezellig samen eten en goede gesprekken voeren!
Over mij: Ik ben een spontane meid die houdt van het leven! Het enige wat nog ontbreekt is die ene man, die samen met mij alles wil beleven, en alles uit het leven wil halen wat er in zit! Heb jij net als ik veel liefde te geven? Bel me op box 01!

Linda
Naam: Linda

Leeftijd: 38
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Slank
Interesses: Muziek, dansen, paardrijden, natuur, koken, samen zijn!
Over mij: Ik ben een lieve, spontane, gezellige en betrouwbare vrouw! Ik zoek dat ook in een man. En je weet wat ze zeggen, de liefde van de man gaat ook door de maag; en ik ben gek op koken! Ik wacht op jou, bel me! Liefs, Linda.

Djalisa
Naam: Djalisa

Leeftijd: 33
Woonplaats: Limburg
Postuur: normaal
Interesse: Gezelligheid, shoppen, reizen.
Over mij: Lieve jongedame komt graag in contact met een gezellige lieve man! Ik ben een typje die houdt van verrassingen! Samen genieten van gezelligheid, fijne gesprekken, lekker eten! Nieuwsgierig geworden naar mij? Dan hoop ik jou snel te spreken. Xxx

Wendy
Naam: Wendy

Leeftijd: 41
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Normaal
Interesses: Gezelligheid!
Over mij: Ik ben Wendy, een lieve gezellige jongedame! Ik ben dol op goede gesprekken voeren, ga graag buiten wandelen maar vind het ook heel fijn om gewoon thuis te zijn! Ben jij de man die ik zoek, mijn maatje voor het leven? Bel me op box 06 om dat samen te gaan ontdekken!

Laila
Naam: Laila

Leeftijd: 22
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Slank
Interesses: Lekker eten, samen wandelen.
Over mij: Ik ben een spontane en sociale meid die altijd in is voor een gezellige babbel! Waar je het ook over wilt hebben, leuk of minder leuk, ik zal er altijd voor je zijn en achter je staan. Wie weet bouwen we samen iets heel moois op! Dikke kus

Lotte
Naam: Lotte

Leeftijd: 49
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Heerlijk voor ons samen koken!
Over mij: Ik ben een lieve rustige vrouw die zich graag laat verrassen. Ik val op mannen die down to earth zijn en kalm, want dat ben ik zelf ook. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ben jij de man die zichzelf wil zijn bij mij?

Lilly
Naam: Lilly

Leeftijd: 34
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Gezelligheid!
Over mij: Hey daar! Ik ben Lilly! Ik heb een tijd in het buitenland vertoefd en ben nu gezellig weer terug op de lijn! Ik ben een superlieve dame die er graag voor zorgt dat we ons allebei op ons gemak voelen. Ik houd van goede gesprekken voeren! Ben jij toe aan een flinke dosis rotterdamse gezelligheid?

Kylie
Naam: Kylie

Leeftijd: 25
Woonplaats: Den Haag
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Shoppen, reizen, gezelligheid, filmpje/serie kijken, koken en bakken.
Over mij: Gemixt bloedje komt graag in contact met een echte heer, die weet hoe hij met een vrouw moet omgaan. Ik ben romantisch, zorgzaam, hou van verrassingen, diepgaande gesprekken en kan een goed luisterend oor aanbieden!
 

Katy
Naam: Katy

Leeftijd: 44
Woonplaats: Gouda
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid! Ik heb een Cattery met siamese katten
Over mij: Ik ben een lieve blonde dame met het hart op de goede plaats. Ik zoek een man met een flinke dosis humor en plezier in het leven! Kies code 23 en kom er achter hoe gezellig wij het saampjes kunnen maken!

Cindy
Naam: Cindy

Leeftijd: 35
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid! Shoppen & koken.
Over mij: Sociale lieve dame die op zoek is naar een leuke gezellige en gevoelige man. Ik ben echt een mensenmens, vrolijk en wil jou ontmoeten om een vriendschap mee op te bouwen, spreek ik je snel op boxnummer 24?

Madelon
Naam: Madelon

Leeftijd: 31
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: De liefde!
Over mij: Ik ben een spontane meid, die houdt van vrolijkheid! Ik ben heel zorgzaam en lief. Ik ben nagelstyliste, en kom via mijn werk dus geen mannen tegen, dus daarom dat ik via deze weg gewoon een hele lieve man zoek! Bel je me op box 30? Liefs!