Patricia
Naam: Patricia

Leeftijd: 41
Woonplaats: Kampen
Postuur: Mooie rondingen
Interesses: Creativiteit; ik schilder graag! Wandelen met m'n honden.
Over mij: Ik ben een gezellige huismus, ik houd ervan om saampjes thuis te zijn en ik zoek gewoon een hele lieve man, die dat ook zo mist. Leeftijd is voor mij geen bezwaar. Durf jij samen met mij de uitdaging aan?

Aisha
Naam: Aisha

Leeftijd: 29
Woonplaats: Meppel
Postuur: Ladylike
Interesses: Lekker samen uit eten of thuis samen aan tafel genieten!
Over mij: Ik ben een lieve dame die houdt van het leven. Het enige wat ik nog zoek is die ene man die voor mij wil zorgen en waar ik voor mag zorgen. Heb jij veel liefde te geven? Ecoute moi! Bel me op box 01!

Kim
Naam: Kim

Leeftijd: 40
Woonplaats: Den Haag
Postuur: Normaal
Interesses: Gezelligheid, spontaniteit, huiselijkheid, romantiek, samen erop uit!
Over mij: Ik ben een van oorsprong Limburgse vrouw, gek op een goed gesprek! Ik sta open voor een leuke gezellige man. Het leven begint bij 40!  Zin om elkaar beter te leren kennen? Bel me!

Debby
Naam: Debby

Leeftijd: 39
Woonplaats: Leiden
Postuur: Normaal
Interesse: Ik ga graag de deur uit om te wandelen, samen met jou zou nog veel leuker zijn! Ik kan ook enorm genieten van rustig met jou thuis zijn, filmpje en kaarsjes aan!
Over mij: Laten we beginnen met een gezellig gesprek en kijken wat we met elkaar gemeen hebben. Bel je me op code 04? Liefs!

Natasja
Naam: Natasja

Leeftijd: 34
Woonplaats: Dordrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Koken
Over mij: Ik ben een lieve trouwe vrouw die graag haar gezelligheid wil geven aan jou! Ik kan goed luisteren en houd van liefdevolle lange gesprekken. Ik werk part time dus heb vaak overdag veel tijd voor jou! Bel me snel op code 07!

Christine
Naam: Christine

Leeftijd: 36 jaar
Woonplaats: Maastricht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid kent geen tijd!
Over mij: Ik ben een lieve vrolijke dame die eerlijk en oprecht in het leven staat. Ik heb een fijn leven, maar ik mis eigenlijk alleen nog maar die ene leuke man om m'n leven en passies mee te delen. Bel me op boxnummer 09 en wie weet!

Lilly
Naam: Lilly

Leeftijd: 32
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Ik houd van mensen, goede gesprekken, eten, spiritualiteit en auto rijden!
Over mij: Ik ben in 1 woord; veelzijdig! Wat uiteindelijk belangrijk is, is de binnenkant van elk persoon, de buitenkant en leeftijd is mijns insziens bijzaak. Ben jij een man met inhoud en intelligentie? Kom snel langs op code 11!

Julia
Naam: Julia

Leeftijd: 43
Woonplaats: Den Bosch
Postuur: Slank
Interesses: Koken, reizen, yoga, pilates, paardrijden en shoppen
Over mij: Een hartelijke, creatieve en goedlachse persoonlijkheid. Ik vind het leuk om je te leren kennen door lekker te kletsen of een serieus gesprek. En als het klikt, een gezellige date; wie weet meer! Bel je box 13?

Brenda
Naam: Brenda

Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Slank
Interesses: Uit eten gaan en uren kletsen!
Over mij: Hey daar! Ik ben een vrij gezellige jongedame van 30 en sta open voor een nieuw contact, wat begint met een goed gesprek! Ik heb een goed luisterend oor en vind het supergezellig om van je te horen! Nieuwsgierig? Bel me!

Annet
Naam: Annet

Leeftijd: 40
Woonplaats: Roosendaal
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Paardrijden (eigen paard), vakanties, nieuwe vriendschappen, kletsen!
Over mij: Ik ben een gezellige dame; eerlijk, open en het hart op de juiste plek. Ik werk in een kledingwinkel. Graag leer ik jou kennen en wie weet kunnen we de romantiek die we zoeken samen beleven. Bel me op code 16! x

Amanda
Naam: Amanda

Leeftijd: 30
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Lezen, shoppen en uit eten gaan. Een weekendje weg samen met jou!
Over mij: Ik ben een echte levensgenieter die dat samen met jou zou willen doen! Ik zoek een een eerlijk en oprechte man in m'n leven die helemaal voor mij gaat!

Katy
Naam: Katy

Leeftijd: 43
Woonplaats: Gouda
Postuur: Normaal
Interesses: Gezelligheid en werken, ik heb een Cattery met siamese katten
Over mij: Ik ben een lekker (gek) wijfie met het hart op de goede plaats. Ik zoek een leuke vent om mee samen te zijn met humor en een borrel! Kies code 23 en kom er achter hoe gezellig wij het saampjes kunnen maken!

Linda
Naam: Linda

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Postuur: vrouwelijk
Interesses: Uitgaan en winkelen
Over mij: Spontaan & vrijgezellig! Ik heb enorm veel plezier in het leven. Ik ben een verzorgend type, naar kids maar ook graag voor m'n vrienden. Ben jij die ene man die ik mag gaan vertroetelen? ;)

Jasmine
Naam: Jasmine

Leeftijd: 32
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Slank
Interesses: Ik sta echt overal voor open!
Over mij: Ik ben een vlotte gezellige dame die oneindig lief voor je kan zijn als jij dat ook voor mij bent! Ik ben een echte knuffelkont! Zoek jij ook aandacht en liefde, bel me op box 28!

Madelon
Naam: Madelon

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Een weekendje weg naar een mooie stad, maar thuis de gezelligheid opzoeken met jou lijkt me ook wel wat!
Over mij: Ik ben een lieve spontane meid, die houdt van vrolijkheid en spontaniteit! Het lijkt me onwijs leuk dat je me belt, ik wil je graag leren kennen! Hoor ik je zo? xxx