Sylvia
Naam: Sylvia

Leeftijd: 29
Woonplaats: Den Bosch
Postuur: Slank
Interesses: Samen leuke dingen doen!
Over mij: Ik ben een spontane lieve dame die via deze weg in contact wil komen met een leuke man die lief en zorgzaam is. Voor mij is leeftijd en afstand geen bezwaar. Het lijkt me fantastisch om van je te horen, hoor ik je zo op code 02?

Kim
Naam: Kim

Leeftijd: 40
Woonplaats: Den Haag
Postuur: Normaal
Interesses: Gezelligheid, spontaniteit, huiselijkheid, romantiek, samen erop uit!
Over mij: Ik ben een van oorsprong Limburgse vrouw, gek op een goed gesprek! Ik sta open voor een leuke gezellige man. Het leven begint bij 40!  Zin om elkaar beter te leren kennen? Bel me!

Debby
Naam: Debby

Leeftijd: 31
Woonplaats: Leiden
Postuur: Normaal
Interesse: Ik ga graag de deur uit om te wandelen, samen met jou zou nog veel leuker zijn! Ik kan ook enorm genieten van rustig met jou thuis zijn, filmpje en kaarsjes aan!
Over mij: Laten we beginnen met een gezellig gesprek en kijken wat we met elkaar gemeen hebben. Bel je me op code 04? Liefs!

Kristel
Naam: Kristel

Leeftijd: 45
Woonplaats: Barendrecht
Postuur: Slank
Interesses: Alles wat gezellig is!
Over mij: Ik ben Kristel, een lieve blonde dame! Ik ben een ondernemend type die graag buiten gaat wandelen maar ik vind het ook hel gezellig om gewoon thuis te zijn! Ben jij de man die ik zoek, mijn maatje voor het leven? Bel me op box 06 om dat samen te gaan ontdekken!

Sharon
Naam: Sharon

Leeftijd: 37
Woonplaats: Ede
Postuur: Normaal
Interesses: Gezellig samen zijn!
Over mij: Lieve jongedame zoekt een maatje voor het leven! Ik houd van lol maken en het leven met een korreltje zout nemen, maar ik kan met mijn levenservaring zeker ook een goede gesprekspartner voor jou zijn. Bel je me?

Lotte
Naam: Lotte

Leeftijd: 49
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Heerlijk voor ons samen koken!
Over mij: Ik ben een lieve rustige vrouw die zich graag laat verrassen. Ik val op mannen die down to earth zijn en kalm, want dat ben ik zelf ook. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ben jij de man die zichzelf wil zijn bij mij?

Julia
Naam: Julia

Leeftijd: 43
Woonplaats: Den Bosch
Postuur: Slank
Interesses: Koken, reizen, yoga, pilates, paardrijden en shoppen
Over mij: Een hartelijke, creatieve en goedlachse persoonlijkheid. Het lijkt me leuk om er achter te komen wie jij bent, door een goed gesprek met je aan te gaan! Ben jij die ene man vol liefde en respect, dan hoor ik je heel graag zo direct op box 13... tot zo!

Annet
Naam: Annet

Leeftijd: 42
Woonplaats: Roosendaal
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Paardrijden (eigen paard), nieuwe vriendschappen, koken en kletsen!
Over mij: Ik ben een gezellige dame; eerlijk, open en het hart op de juiste plek. Ik werk in een kledingwinkel. Bel me op code 16! x

Marsha
Naam: Marsha

Leeftijd: 41
Woonplaats: Breda
Postuur: Slank en vrouwelijk
Interesses: Filmpje kijken, dagje weg, lekker koken, samen muziek luisteren
Over mij: Hey daar! Ik ben Marsha, een lieve gezellige vrouw in de bloei van haar leven. Ik zoek een man, leeftijd en afstand geen bezwaar, om samen gezellige dingen mee te ondernemen! Wat begint bij een prettig gesprek, hoor ik je zo?

Katy
Naam: Katy

Leeftijd: 44
Woonplaats: Gouda
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid! Ik heb een Cattery met siamese katten
Over mij: Ik ben een lieve blonde dame met het hart op de goede plaats. Ik zoek een man met een flinke dosis humor en plezier in het leven! Kies code 23 en kom er achter hoe gezellig wij het saampjes kunnen maken!

Cindy
Naam: Cindy

Leeftijd: 37
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid!
Over mij: Ik ben Cindy, een sociale, lieve en tikkeltje verlegen dame die op zoek is naar een leuke gezellige en gevoelige man. Ik ben echt een mensenmens, en ik zou het ontzettend leuk vinden als je mij even zou bellen! Spreek ik je snel?

Madelon
Naam: Madelon

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: De liefde!
Over mij: Ik ben een spontane meid, die houdt van vrolijkheid! Ik ben heel zorgzaam en lief. Ik heb een lekker rustig leventje en ben part-time kinderoppas; gastouder. Ik zoek via deze weg een lieve man. Ik wil je graag leren kennen! Bel je me? xxx