Annet
Naam: Annet

Leeftijd: 40
Woonplaats: Roosendaal
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Paardrijden (eigen paard), vakanties, nieuwe vriendschappen, kletsen!
Over mij: Ik ben een gezellige dame; eerlijk, open en het hart op de juiste plek. Ik werk in een kledingwinkel. Graag leer ik jou kennen en wie weet kunnen we de romantiek die we zoeken samen beleven. Bel me op code 16! x

Kim
Naam: Kim

Leeftijd: 40
Woonplaats: Den Haag
Postuur: Normaal
Interesses: Gezelligheid, spontaniteit, huiselijkheid, romantiek, samen erop uit!
Over mij: Ik ben een van oorsprong Limburgse vrouw, gek op een goed gesprek! Ik sta open voor een leuke gezellige man. Het leven begint bij 40!  Zin om elkaar beter te leren kennen? Bel me!

Debby
Naam: Debby

Leeftijd: 39
Woonplaats: Leiden
Postuur: Normaal
Interesse: Ik ga graag de deur uit om te wandelen, samen met jou zou nog veel leuker zijn! Ik kan ook enorm genieten van rustig met jou thuis zijn, filmpje en kaarsjes aan!
Over mij: Laten we beginnen met een gezellig gesprek en kijken wat we met elkaar gemeen hebben. Bel je me op code 04? Liefs!

Natasja
Naam: Natasja

Leeftijd: 34
Woonplaats: Dordrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Koken
Over mij: Ik ben een lieve trouwe vrouw die graag haar gezelligheid wil geven aan jou! Ik kan goed luisteren en houd van liefdevolle lange gesprekken. Ik werk part time dus heb vaak overdag veel tijd voor jou! Bel me snel op code 07!

Ashley
Naam: Ashley

Leeftijd: 32
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Slank
Interesses: Filmpje kijken, gezelligheid!
Over mij: Ik ben een lieve dame in de bloei van haar leven. Ik zorg graag voor anderen en ben gek op lekker thuis op de bank een film kijken! Leeftijd is voor mij absoluut geen bezwaar; afstand ook niet. Het lijkt me geweldig om je te leren kennen!

Julia
Naam: Julia

Leeftijd: 43
Woonplaats: Den Bosch
Postuur: Slank
Interesses: Koken, reizen, yoga, pilates, paardrijden en shoppen
Over mij: Een hartelijke, creatieve en goedlachse persoonlijkheid. Ik vind het leuk om je te leren kennen door lekker te kletsen of een serieus gesprek. En als het klikt, een gezellige date; wie weet meer! Bel je box 13?

Brenda
Naam: Brenda

Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Slank
Interesses: Uit eten gaan en uren kletsen!
Over mij: Hey daar! Ik ben een vrij gezellige jongedame van 30 en sta open voor een nieuw contact, wat begint met een goed gesprek! Ik heb een goed luisterend oor en vind het supergezellig om van je te horen! Nieuwsgierig? Bel me!

Marsha
Naam: Marsha

Leeftijd: 41
Woonplaats: Breda
Postuur: Slank en vrouwelijk
Interesses: Jou leren kennen!
Over mij: Zorgzame vrouw zoekt maatje om leuke dingen mee te doen. Ik ben sociaal ingesteld en interesseer me altijd in wat de ander bezig houdt. Ik hoor vaak, dat ik sprankelend over kom en ben heel benieuwd, of jij dat ook in mij ziet! Hoor ik je zo?

Inge
Naam: Inge

Leeftijd: 30
Woonplaats: Dordrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Lezen, shoppen en uit eten gaan. Een weekendje weg samen met jou!
Over mij: Ik ben een echte levensgenieter die dat samen met jou zou willen doen! Ik zoek een een eerlijk en oprechte man in m'n leven die helemaal voor mij gaat!

Katy
Naam: Katy

Leeftijd: 44
Woonplaats: Gouda
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid! Ik heb een Cattery met siamese katten
Over mij: Ik ben een lieve blonde dame met het hart op de goede plaats. Ik zoek een man met een flinke dosis humor en plezier in het leven! Kies code 23 en kom er achter hoe gezellig wij het saampjes kunnen maken!

Claire
Naam: Claire

Leeftijd: 30
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Vrouwelijk en slank
Interesses: Reizen, winkelen en muziek! Op z'n tijd houd ik van een drankje doen met vriendinnen, en als het even mee zit, met jou!
Over mij: Ik zoek een gezellige man om er heerlijk mee op uit te gaan of om het juist thuis samen gezellig te maken!

Linda
Naam: Linda

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Postuur: vrouwelijk
Interesses: Uitgaan en winkelen
Over mij: Spontaan & vrijgezellig! Ik heb enorm veel plezier in het leven. Ik ben een verzorgend type, naar kids maar ook graag voor m'n vrienden. Ben jij die ene man die ik mag gaan vertroetelen? ;)

Jasmine
Naam: Jasmine

Leeftijd: 32
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Slank
Interesses: Ik sta echt overal voor open!
Over mij: Ik ben een vlotte gezellige dame die oneindig lief voor je kan zijn als jij dat ook voor mij bent! Ik ben een echte knuffelkont! Zoek jij ook aandacht en liefde, bel me op box 28!

Madelon
Naam: Madelon

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: De liefde!
Over mij: Ik ben een spontane meid, die houdt van vrolijkheid! Ik ben heel zorgzaam en lief. Ik heb een lekker rustig leventje en ben part-time kinderoppas; gastouder. Ik zoek via deze weg een lieve man. Ik wil je graag leren kennen! Bel je me? xxx