Aisha
Naam: Aisha

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezellig samen eten en goede gesprekken voeren!
Over mij: Ik ben een spontane meid die houdt van het leven! Het enige wat nog ontbreekt is die ene man, die samen met mij alles wil beleven, en alles uit het leven wil halen wat er in zit! Heb jij net als ik veel liefde te geven? Bel me op box 01!

Melody
Naam: Melody

Leeftijd: 28
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Curvy
Interesses: Zingen, kletsen, sporten
Over mij: Ik ben een getinte dame van dominicaanse afkomst die het geweldig vindt om mijn manneke in de watten te leggen! Het lijkt mij heerlijk om elkaar via deze weg beter te leren kennen om zo een geweldige vriendschap op te bouwen!

Kim
Naam: Kim

Leeftijd: 43
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Gezelligheid, spontaniteit, huiselijkheid, romantiek, samen erop uit!
Over mij: Ik ben een van oorsprong Limburgse vrouw, gek op een goed gesprek! Uiteindelijk ben ik op zoek naar de ware.. het leven begint bij 40! Bel me snel op code 03!

Celine
Naam: Celine

Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats: Amersfoort
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid kent geen tijd!
Over mij: Ik ben een lieve vrolijke dame die eerlijk en oprecht in het leven staat. Ik heb een fijn leven, maar ik mis eigenlijk alleen nog maar die ene leuke man om m'n leven en passies mee te delen. Bel me op boxnummer 09 en wie weet!

Lotte
Naam: Lotte

Leeftijd: 49
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Heerlijk voor ons samen koken!
Over mij: Ik ben een lieve rustige vrouw die zich graag laat verrassen. Ik val op mannen die down to earth zijn en kalm, want dat ben ik zelf ook. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ben jij de man die zichzelf wil zijn bij mij?

Lilian
Naam: Lilian

Leeftijd: 45
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Slank
Interesses: Gezelligheid
Over mij: Via deze weg ben ik ben op zoek naar een maatje. Ik vind het gezellig om samen te praten over van alles, dan zijn we allebei niet meer alleen! Ik ben graag het zonnetje in huis voor jou. Hoor ik je gauw? Liefs, Lilian

Sophie
Naam: Sophie

Leeftijd: 28
Woonplaats: Den Haag
Postuur: Slank
Interesses: Kookprogramma's bekijken en leuke uitstapjes maken!
Over mij: Ik ben een spontane meid die altijd in is voor een leuke babbel! Waar het ook over gaat, leuk of minder leuk, ik zal er altijd voor je zijn! Wie weet komen we samen tot iets heel moois! Xx

Katy
Naam: Katy

Leeftijd: 44
Woonplaats: Gouda
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid! Ik heb een Cattery met siamese katten
Over mij: Ik ben een lieve blonde dame met het hart op de goede plaats. Ik zoek een man met een flinke dosis humor en plezier in het leven! Kies code 23 en kom er achter hoe gezellig wij het saampjes kunnen maken!

Jessy
Naam: Jessy

Leeftijd: 39
Woonplaats: Den Haag
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid! Film, kaarsjes aan, drankje erbij!! Ik ben dol op Indisch koken; de liefde van de man gaat door de maag!
Over mij: Sociale lieve dame die op zoek is naar een leuke gezellige en gevoelige man. Ik ben echt een mensenmens, vrolijk en wil jou ontmoeten om een vriendschap mee op te bouwen, spreek ik je snel op boxnummer 24?