Jasmine
Naam: Jasmine

Leeftijd: 42
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Vrouwelijk
Interesse: Heerlijk koken!
Over mij: Ik zou graag samen met jou ontdekken hoe jij in het leven staat! Ik sta overal voor open en ben een lieve zorgzame vrouw die houdt van gezelligheid!

Chantal
Naam: Chantal

Leeftijd: 39
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Schilderen, tuinieren
Over mij: Hey daar! Ik ben een spontane vrouw met een goed luisterend oor. Lijkt het je leuk om mij beter te leren kennen en samen de fijnste gesprekken te voeren over de mooie dingen in het leven? Of gewoon even je ei kwijt, met een lach en een traan? Ik ben er voor je! Liefs, Chantal

Linda
Naam: Linda

Leeftijd: 38
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Slank
Interesses: Muziek, dansen, paardrijden, natuur, koken, samen zijn!
Over mij: Ik ben een lieve, spontane, gezellige en betrouwbare vrouw! Ik zoek dat ook in een man. En je weet wat ze zeggen, de liefde van de man gaat ook door de maag; en ik ben gek op koken! Ik wacht op jou, bel me! Liefs, Linda.

Gina
Naam: Gina

Leeftijd: 29
Woonplaats: Amersfoort
Postuur: Slank en getint
Interesses: Een wandeling in het bos, filmpje kijken, lekker koken!
Over mij: Hoi! Mijn naam is Gina, een sportieve dame van 29 jaar. Ik heb enorm behoefte aan gezelligheid om me heen, ik zou het heel fijn vinden om een gesprek aan te gaan met jou!

Lindsey
Naam: Lindsey

Leeftijd: 45
Woonplaats: Doetinchem
Postuur: Volslank
Interesses: Wandelen in het bos of op het strand en een terrasje pakken!
Over mij: Ik ben Lindsey, een lieve gezellige dame! Ik ga graag buiten wandelen met mijn hondje maar vind het ook heel fijn om gewoon thuis te zijn! Ben jij dat leuke maatje die ik zoek? Bel me op box 06 om dat samen te gaan ontdekken!

Lotte
Naam: Lotte

Leeftijd: 49
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Heerlijk voor ons samen koken!
Over mij: Ik ben een lieve rustige vrouw die zich graag laat verrassen. Ik val op mannen die down to earth zijn en kalm, want dat ben ik zelf ook. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ben jij de man die zichzelf wil zijn bij mij?

Wendy
Naam: Wendy

Leeftijd: 46
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Normaal
Interesses: Heerlijk kokkerellen, reisjes maken.
Over mij: Hey, ik ben Wendy! Een lieve zorgzame vrouw. Ik ben veelzijdig, ik leer graag iemand kennen om te ontdekken hoe die in het leven staat maar voor gewoon een praatje ben ik ook altijd te porren! Zin in gezelligheid? Bel mij!
 

Madelon
Naam: Madelon

Leeftijd: 31
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: De liefde!
Over mij: Ik ben een spontane meid, die houdt van vrolijkheid! Ik ben heel zorgzaam en lief. Ik ben nagelstyliste, en kom via mijn werk dus geen mannen tegen, dus daarom dat ik via deze weg gewoon een hele lieve man zoek! Bel je me op box 30? Liefs!