Janey
Naam: Janey

Leeftijd: 31
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Slank
Interesses: Samen uit eten of iets bakken!
Over mij: Hai! Ik ben een spontane vrouw met een goed luisterend oor. Lijkt het je leuk om mij beter te leren kennen en samen de mooiste gesprekken te voeren over de mooie dingen in het leven? Of gewoon even je ei kwijt, met een lach en een traan? Ik ben er voor je. Liefs Janey

Donna
Naam: Donna

Leeftijd: 35
Woonplaats: Oosterhout
Postuur: Slank
Interesses: Ik heb een hele leuke puppy waar ik graag mee wandel!
Over mij: Deze goedlachse dame van 35, gezegend met een nogal aanwezige persoonlijkheid zoekt die leuke man die na een lastige periode ervoor zorgt dat de tranen van het lachen zijn. Ben jij die klasse man die net even wat meer te bieden heeft? Bel mij!

Linda
Naam: Linda

Leeftijd: 38
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Slank
Interesses: Muziek, dansen, paardrijden, natuur, koken, samen zijn!
Over mij: Ik ben een lieve, spontane, gezellige en betrouwbare vrouw! Ik zoek dat ook in een man. En je weet wat ze zeggen, de liefde van de man gaat ook door de maag; en ik ben gek op koken! Ik wacht op jou, bel me! Liefs, Linda.

Lindsey
Naam: Lindsey

Leeftijd: 45
Woonplaats: Doetinchem
Postuur: Volslank
Interesses: Wandelen in het bos of op het strand en een terrasje pakken!
Over mij: Ik ben Lindsey, een lieve gezellige dame! Ik ga graag buiten wandelen met mijn hondje maar vind het ook heel fijn om gewoon thuis te zijn! Ben jij dat leuke maatje die ik zoek? Bel me op box 06 om dat samen te gaan ontdekken!

Lotte
Naam: Lotte

Leeftijd: 49
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Heerlijk voor ons samen koken!
Over mij: Ik ben een lieve rustige vrouw die zich graag laat verrassen. Ik val op mannen die down to earth zijn en kalm, want dat ben ik zelf ook. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ben jij de man die zichzelf wil zijn bij mij?

Valerie
Naam: Valerie

Leeftijd: 37
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Fotograferen, wandelen en lekker uit eten gaan
Over mij: Ik ben een Vlaamse ondernemende vrouw. Ik leer graag mannen kennen die er echt voor willen gaan. Ik ben sinds kort weer single en leer jou graag beter kennen om te ontdekken hoe jij in het leven staat!
 

Jasmine
Naam: Jasmine

Leeftijd: 29
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Slank en getint
Interesses: Muziek maken, reizen, kokkerellen en martial arts
Over mij: Hoi! Mijn naam is Jasmine, een sportieve dame van 29 jaar. Ik heb enorm behoefte aan gezelligheid om me heen, ik zou het heel fijn vinden om een gesprek aan te gaan met jou!

Madelon
Naam: Madelon

Leeftijd: 31
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: De liefde!
Over mij: Ik ben een spontane meid, die houdt van vrolijkheid! Ik ben heel zorgzaam en lief. Ik ben nagelstyliste, en kom via mijn werk dus geen mannen tegen, dus daarom dat ik via deze weg gewoon een hele lieve man zoek! Bel je me op box 30? Liefs!