Janey
Naam: Janey

Leeftijd: 31
Woonplaats: Rotterdam
Postuur: Slank
Interesses: Samen uit eten of iets bakken!
Over mij: Hai! Ik ben een spontane vrouw met een goed luisterend oor. Lijkt het je leuk om mij beter te leren kennen en samen de mooiste gesprekken te voeren over de mooie dingen in het leven? Of gewoon even je ei kwijt, met een lach en een traan? Ik ben er voor je. Liefs Janey

Linda
Naam: Linda

Leeftijd: 38
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Slank
Interesses: Muziek, dansen, paardrijden, natuur, koken, samen zijn!
Over mij: Ik ben een lieve, spontane, gezellige en betrouwbare vrouw! Ik zoek dat ook in een man. En je weet wat ze zeggen, de liefde van de man gaat ook door de maag; en ik ben gek op koken! Ik wacht op jou, bel me! Liefs, Linda.

Lotte
Naam: Lotte

Leeftijd: 49
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Heerlijk voor ons samen koken!
Over mij: Ik ben een lieve rustige vrouw die zich graag laat verrassen. Ik val op mannen die down to earth zijn en kalm, want dat ben ik zelf ook. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ben jij de man die zichzelf wil zijn bij mij?

Gina
Naam: Gina

Leeftijd: 26
Woonplaats: Amersfoort
Postuur: Slank
Interesses: Wandelen in het bos, koken.
Over mij: Ik ben ontzettend lief en vooral zorgzaam, maar kan soms wel een beetje bazig zijn op de momenten dat dat nodig is. Vertrouwen staat bij mij op 1. Laat je niet teveel afleiden door mijn ogen, ik ben een vrouw met inhoud en karakter. Wie weet ben jij degene, met wie het enorm klikt! Kus Gina

Madelon
Naam: Madelon

Leeftijd: 31
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: De liefde!
Over mij: Ik ben een spontane meid, die houdt van vrolijkheid! Ik ben heel zorgzaam en lief. Ik ben nagelstyliste, en kom via mijn werk dus geen mannen tegen, dus daarom dat ik via deze weg gewoon een hele lieve man zoek! Bel je me op box 30? Liefs!