Linda
Naam: Linda

Leeftijd: 38
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Slank
Interesses: Muziek, dansen, paardrijden, natuur, koken, samen zijn!
Over mij: Ik ben een lieve, spontane, gezellige en betrouwbare vrouw! Ik zoek dat ook in een man. En je weet wat ze zeggen, de liefde van de man gaat ook door de maag; en ik ben gek op koken! Ik wacht op jou, bel me! Liefs, Linda.

Wendy
Naam: Wendy

Leeftijd: 41
Woonplaats: Arnhem
Postuur: Normaal
Interesses: Gezelligheid!
Over mij: Ik ben Wendy, een lieve gezellige jongedame! Ik ben dol op goede gesprekken voeren, ga graag buiten wandelen maar vind het ook heel fijn om gewoon thuis te zijn! Ben jij de man die ik zoek, mijn maatje voor het leven? Bel me op box 06 om dat samen te gaan ontdekken!

Lotte
Naam: Lotte

Leeftijd: 49
Woonplaats: Amsterdam
Postuur: Normaal
Interesses: Heerlijk voor ons samen koken!
Over mij: Ik ben een lieve rustige vrouw die zich graag laat verrassen. Ik val op mannen die down to earth zijn en kalm, want dat ben ik zelf ook. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ben jij de man die zichzelf wil zijn bij mij?

Kylie
Naam: Kylie

Leeftijd: 29
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Slank
Interesses: Wandelen, koken,  reizen, films kijken, lekker uit eten gaan, sporten.
Over mij: Ik ben een leuke spontane meid van 29 die voor veel dingen open staat en niets is te gek. Ik wil van het leven genieten en wil alles uit het leven halen, misschien wel met jou! Ik hoop snel met jou in contact te komen op mijn boxnummer 17! Kus Kylie
 

Cindy
Naam: Cindy

Leeftijd: 39
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: Gezelligheid! Muziek en weekendjes weg!
Over mij: Sociale lieve dame die op zoek is naar een leuke gezellige en gevoelige man. Ik ben echt een mensenmens, vrolijk en wil jou ontmoeten om iets moois mee op te bouwen, spreek ik je snel op boxnummer 24?

Madelon
Naam: Madelon

Leeftijd: 31
Woonplaats: Utrecht
Postuur: Vrouwelijk
Interesses: De liefde!
Over mij: Ik ben een spontane meid, die houdt van vrolijkheid! Ik ben heel zorgzaam en lief. Ik ben nagelstyliste, en kom via mijn werk dus geen mannen tegen, dus daarom dat ik via deze weg gewoon een hele lieve man zoek! Bel je me op box 30? Liefs!